Retourneren & Ruilen Webstore

Trendjetter doet er alles aan om een perfect product te leveren. Wij raden aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hier uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst per e-mail van op de hoogte te stellen. Trendjetter zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen. Indien er binnen 7 dagen door van TrendJetter geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat TrendJetter er van uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

Koper heeft het recht de door Trendjetter geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, koper dient dit te melden per e-mail . TrendJetter zal de proceduren dan verder toelichten. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dient koper zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. De koper zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen en/of het product wenst te behouden.

De artikelen kunnen binnen het zichttermijn worden geretourneerd in de originele verpakking. Koper is zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten. Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet TrendJetter de betaalde prijs inclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. Indien de koper een gedeelte van de bestelling retour stuurt heeft deze geen recht op de terugbetaling van de verzendkosten van de bestelling. Onder ongebruikt en onbeschadigd worden in dit verband ook schade door de geur van sigarettenrook, parfum of andere duidelijk aanwezige geuren verstaan. Gepersonaliseerde, of op maat gemaakte producten, vallen niet onder deze voorwaarden. Hiervoor geldt geen bedenktijd.

Wanneer de door TrendJetter afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, geldt de koop als geaccepteerd.

Reeds afgeprijsde artikelen kunnen niet  teruggebracht of geruild worden.

Hebben wij een foutje gemaakt? Door het verkeerde artikel te hebben geleverd. Dan zijn natuurlijk de retourkosten voor onze rekening. 

Ruilen
Wil je graag een artikel ruilen dan mag dat maar wij vergoeden niet de verzendkosten. Deze zijn geheel voor eigen rekening. Meldt van te voren per mail aan welk artikel je graag wilt ruilen. Zorg dat het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd is. Als dit niet het geval is dan kunnen wij het artikel helaas niet omruilen. Als wij de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel hebben ontvangen sturen wij het zo spoedig mogelijk naar je toe. Let op dat de verzendkosten eventueel hoger kunnen uitvallen omdat het om te ruilen artikel zwaarder / groter kan zijn. 

Let op dat het ruilen van producten geheel voor eigen risico is. 

© 2013 - 2022 TrendJetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel