Wie zitten er achter team TrendJetter? 

Wij zijn Wendy & Mariette, noemen ons ook wel Team Unicorn omdat we dol zijn op pastelkleurtjes en uiteraard unicorns!  We zijn elkaar op het zakelijke pad tegengekomen, vriendinnen geworden en samen TrendJetter gaan runnen. We zitten samen op 1 lijn & delen dezelfde passies. 

Wij vinden het heel belangrijk om klanten een leuke winkel te bieden met een ruim assortiment. Maar wij vinden een goede band met de ondernemers die een plekje huren in onze winkel ook heel belangrijk en stoppen daar ook veel tijd in. We hebben samen nog heel veel plannen voor de toekomst en hopen deze dan ook allemaal waar te kunnen maken. 

Van Conceptstore naar Webstore

Naast onze voorliefde voor deze schattige gevleugelde dieren zijn we altijd op zoek naar de leukste cadeautjes en accessoires op het gebied van lifestyle, fashion, kids & stationery.

In onze conceptstore in Tilburg vind je een uitgebreid assortiment van al deze producten. We werken met diverse ondernemers ( -selected dealers- ) zodat we echt de allerleukste parels in onze shop hebben liggen.

Maar wat nou als je niet in de omgeving van Tilburg woont? En wat als je iets gezien hebt in de winkel maar het eerst even wil voorleggen aan je kritische vriendinnen-panel?

Zo kwamen we op het idee om naast onze conceptstore ook een Webstore te beginnen. Het idee is hetzelfde ( -selected dealers met hun leukste producten in onze shop- ) alleen hoef je er nu niet voor naar ons toe te komen, wij komen naar jou toe; op je beeldscherm!

Is het weer eens te koud of te glad op de weg om naar ons toe te komen? Say no more, we got your back! De TrendJetter webstore heeft niet alleen de leukste producten maar is ook super gebruiksvriendelijk, zodat je op je gemak ( met een reep chocola in je hand ) kunt shoppen.

Selected Dealers

In de webstore vind je dus diverse merken. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn allemaal hot & happening. Al deze gave merken ( en nog veel meer ) hebben een voorraad bij ons liggen. YES!

Je hoeft niet via diverse webshops iets af te rekenen en diverse malen verzendkosten te betalen ( so annoying ), je vindt alles bij ons gewoon onder één digitaal dak!

We can do this cause we're "Team Unicorn"! 

 

© 2013 - 2020 TrendJetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel