Hallo! Mijn naam is Mariette Vromans en ik ben eigenaresse van Trendjetter Conceptstore. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Altijd heb ik verkopen, klantencontact, inkoop en design leuk gevonden. Daarnaast vind ik het samenwerken met anderen ondernemers interessant, omdat dit veel creativiteit, nieuwe ideeën en inspiratie oproept.

Trendjetter Conceptstore is een winkel waar verschillende, soms beginnende, ondernemers een winkelspot kunnen huren, om hun product aan te bieden in een fysieke winkel. De winkel heeft daarom een grote variatie in producten en wisselt regelmatig het assortiment.

Voordat ik mijn eigen winkel begon heb ik zelf verschillende modeaccessoires verkocht, onder andere als ondernemer in een conceptstore. Deze manier van ondernemen zorgde voor weinig interactie met mijn klanten. Ik besloot daarom om het hef in eigen handen te nemen.

Inmiddels ben ik ontzettend trots op wat ik heb neergezet. Ook ben ik blij met een groot aantal vaste klanten en super creatieve ondernemers. Wil je meer weten over de ondernemers bij Trendjetter, bekijk dan ‘Selected Dealers’

Liefs Mariette

© 2013 - 2022 TrendJetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel