Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn van 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingrecht verzoeken wij u om  een email, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen naar info@trendjetter.nl . Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de email, dient u de producten terug te sturen. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen met betrekking tot het teruggestuurde, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 13,00 zullen bedragen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn zoals bedrukte (baby/kinder)kleding & producten en op maat gemaakt sieraden & producten.
  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben zoals alcoholische & niet alcoholische dranken en etenswaar.
  • Producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden zoals oorbellen, lingerie en badkleding.
  • CD’s, DVD’s, Blu-Ray discs of software waarvan de verzegeling verbroken is.
© 2013 - 2022 TrendJetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel