Maatregelen: 

- desinfecteer uw handen bij binnenkomst
- houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, ook bij het afrekenen
- niet meer dan 1 klant bij de balie/kassa
- betaling bij voorkeur alleen per pin (contactloos met pas of telefoon)
- wij pakken uw aankoop graag voor u in maar wacht op gepaste afstand op uw kadootje
- niet fit, (neus)verkouden, keelpijn, hoesten en/of verhoging/koorts? Bezoek onze winkel dan uit voorzorg niet, wij zien u heel graag een andere keer als u klachtenvrij bent
- kom alleen naar de winkel (maximaal 2 personen per gezin/gezelschap)                                                                                                      - winkel zoveel mogelijk met uw ogen i.p.v. met uw handen

Wij vinden het super als u ons en de ondernemers in onze winkel wilt steunen door lokaal te shoppen! Juist in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemers te steunen. Wij en onze ondernemers hebben de afgelopen jaren met hart en ziel aan onze droom gewerkt en willen dit graag blijven voortzetten. Maar laten we dat voor u als klant en voor ons wel verantwoord doen! 

Wij bekijken per dag hoe de situatie zich ontwikkeld; in de winkel en om ons heen. 
Wij hebben ook een webwinkel zodat u ook online kunt shoppen bij TrendJetter! U kunt bestellingen afhalen in de winkel maar wij bezorgen ook in Tilburg en omgeving. Op gepaste afstand uiteraard!

Staat het product wat u zoekt niet in de webshop? Stuur ons een berichtje via info@trendjetter.nl en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden! 

© 2013 - 2020 TrendJetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel