TRENDJETTER ADDICT SPAARKAART

Deze spaarkaart is voor de echte fan van onze winkel! Hiermee spaar je namelijk voor hele toffe cadeautjes!

Bij aankoop ontvang je bij elke 5 euro een stempel. Op de spaarkaart staan afbeeldingen van cadeautjes. Als daar een stempel op staat, krijg je al een cadeautje. Uiteindelijk spaar je voor een verrassing t.w.v. 25 euro (bij een volle spaarkaart)!

Nieuwsgierig naar de cadeautjes? Deze zijn te zien in de winkel! Het verrassingscadeau houden we nog wel even echt een verrassing uiteraard! De cadeautjes zullen regelmatig wisselen, dus het blijft leuk om te sparen, ookal heb je al een volle spaarkaart, dan begin je gewoon opnieuw met sparen op een nieuwe spaarkaart:)

Wij deelde de spaarkaarten uit t/m 31 december 2020. Je kunt natuurlijk nog wel jouw stempelkaart laten stempelen bij een aankoop, maar er worden geen nieuwe spaarkaarten meer uitgedeeld. 

Voorbeeld:

-Je koopt voor €11,95 bij ons in de winkel hele leuke spulletjes, dan krijg je 2 stempels op jouw spaarkaart. 

-Je koopt voor € 29,90 bij ons in de winkel, dan krijg je 5 stempels op jouw spaarkaart. 

Mocht je de spaarkaart een keertje niet bij je hebben, dan stempelen we de kassabon voor je zodat je deze stempels bij een volgend bezoek aan onze winkel op de spaarkaart kunt bij laten zetten.

Mocht je de stempels van een bestelling uit onze Webstore op jouw spaarkaart bij willen laten zetten, dat kan! Kom dan met de uitgeprinte factuur van de bestelling naar de winkel toe, dan zetten wij de stempels op jouw spaarkaart erbij. Let op, doe dit wel binnen 6 maanden, anders verlopen de stempels van de Webstore-bestelling.

 

© 2013 - 2021 TrendJetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel