TRENDJETTER SPAARKAART

Dit spaarsysteem is voor de echte fan van onze winkel! Hiermee spaar je namelijk voor hele toffe cadeaus!

Meldt je aan voor ons spaarsysteem in de winkel d.m.v. het invullen van de aanmeldkaart en download de gratis PIGGY-APP op jouw telefoon. Na het invullen van deze gegevens maken wij een account voor je aan. Je krijgt van ons een spaarkaart die je meeneemt als je naar de winkel komt. Heb je de spaarkaart niet bij je dan kunnen we via de app op jouw telefoon ook de punten bijschrijven. 

Bij elke aankoop worden de punten automatisch op jouw account bijgeschreven. Voor elke Euro ontvang je 1 punt. In de spaarapp kun je zien voor welke cadeaus je kunt sparen. Je beslist dan zelf wanneer je jouw punten in wilt wisselen. 

Daarnaast ontvang je voortaan ook onze nieuwsbrief met alle nieuwtjes en acties! En uiteraard gaan we heel voorzichtig met al jouw gegevens om en worden deze niet met andere gedeeld. 

Wij starten vanaf 1 september met de spaarkaart en daarmee vervalt de "oude' papieren spaarkaart. Heb je nog een spaarkaart liggen, neem deze dan mee bij jouw volgend bezoek aan onze winkel. Dan zetten we de punten over in het nieuwe spaarsysteem.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder in de winkel!

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2022 TrendJetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel