HET CONCEPT

TrendJetter Concept Store biedt webwinkels, beginnende ondernemers, hobbyisten en labels een fysieke verkoopplek. Dit is speciaal in het leven geroepen voor ondernemers die vaak niet over een eigen verkooppunt beschikken. TrendJetter Concept Store biedt hiervoor een creatief antwoord: de ruimte, organisatie en personeel worden voor een vast maandelijks bedrag door TrendJetter Concept Store verzorgd. We leggen als het ware een brug tussen de webwinkels en de stenen winkels.

TrendJetter Concept Store is géén pop-up winkel, al zullen de merken en producten regelmatig wisselen, De deelnemende ondernemers kun je terugvinden onder "Selected Dealers".

Wil je Selected Dealer worden?

Wij zijn altijd op zoek naar leuke en toffe ondernemers die ons assortiment aanvullen. Schrijf je vandaag nog in voor het huren van winkelspot bij TrendJetter!

Waar: Stadsplein Forum, Ketelhavenplein 47 Tilburg. Gelegen aan het Station Reeshof.

Voor wie: Voor iedereen, ondernemer, kunstenaar of hobbyist, die zelfgemaakte, originele, duurzame of gewoon hippe producten wil verkopen. Wij kiezen onze Selected Dealers met zorg uit, het moet passen binnen ons Concept. Je hoeft niet bij KvK geregistreerd zijn.

Prijzen: TrendJetter biedt verschillende soorten winkelspots aan, samen bekijken we welke spot het beste bij jou past!

De kosten voor het huren van een winkelspot zijn als volgt:

Lage kast: 1.00m breed (3 planken)
€ 60,- per maand**

Hele kast smal: 50 cm breed (4 planken)
€ 75,- per maand**

Hele kast breed:  100cm breed (4 planken)
€ 100,- per maand

Tafel
€ 75,- per maand

Ruimte voor een eigen kaartenmolen
€ 15,- per maand 

**De diepte van de planken is ca 0.36cm.

Wil of heb je een andere presentatie, bijv. kleding of gebruik maken van een eigen display, informeer dan naar de mogelijkheden.

Naast de huur per maand vragen we eenmalig een bedrag van € 7,50 excl. btw opstart-en administratiekosten.

Over de omzet betaal je 10% provisie, daarvoor verzorgen wij de marketing, verpakkingsmaterialen, pintransactiekosten, en staat ons professionele verkoopteam voor jou klaar. We werken met een huurperiode van minimaal 3 maanden (m.u.v. seizoensproducten), daarna loopt de overeenkomst stilzwijgend door per maand.  Mocht je een huurperiode van 6 maanden afsluiten, dan krijg je 10% korting over de 1e drie maanden. Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Werkwijze: Ons kassasysteem werkt met barcodes die ervoor zorgen dat jouw verkopen goed geregistreerd worden. Het is een real-time programma waardoor je de gehele dag met jouw persoonlijke inloggegevens in kunt loggen op jouw beheerpagina. In dit systeem maak jij zelf de prijslabels aan en de voorraadlijst. Zo kunnen er handmatig geen fouten gemaakt worden en ben jij altijd op de hoogte van jouw verkopen die plaatsvinden in de winkel, de huidige voorraad en wat er aan je is uitbetaald. Heel handig!!

De huur van de winkelruimte factureren wij via een automatisch factureringssysteem voorafgaand aan iedere maand. En de opbrengst van jouw verkopen maken we, in zijn geheel, over in de nieuwe maand. Je krijgt daar uiteraard een factuur van.

Concurrentie: Iedereen wil uniek en origineel zijn met het aanbieden van zijn producten. Echter is het voor ons niet mogelijk om daar altijd voor 100% sluitende afspraken in te maken. Wij werken dan ook niet met 'concurrentie bescherming'. Als je overweegt jouw producten bij ons in de winkel te plaatsen, maak je zelf de keuze om hier mee akkoord te gaan. Echter, heb je een bepaald merk zoals OOZOO, ViVa by Tendenza enz dan is het mogelijk om daar goede afspraken over te maken.

Mocht je leuke producten hebben en geïnteresseerd zijn in ons leuke concept, stuur ons dan even een mailtje. Vragen jouw producten om een andere presentatie? Laat het ons weten dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Schrijf je in via het contactformulier, of laat je gegevens achter zodat wij jouw meer informatie kunnen geven over dit concept.

© 2013 - 2022 TrendJetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel