Voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden! Cadeautje? Laat het ons weten en we pakken het leuk voor je in!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Privacy Policy

Privacy

TrendJetter respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar tenzij zij toestemming hebben van ouders/voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.


TrendJetter zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Trendjetter gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.


Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:
* betaalprovider Mollie B.V.
Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.
* verzend/bezorgdienst MyParcel en PostNL
Als je een bestelling plaatst is het onze taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel. MyParcel wordt gebruikt om adreslabels te genereren die worden bevestigd op je pakket zodat jij je bestelling middels een track & trace code kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor ons noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel en PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.
* webwinkel software Lightspeed
De webwinkel is ontwikkeld met software van Lightspeed. Als je een bestelling plaatst hebben
we je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Alle gegevens worden beveiligd
verzonden en opgeslagen op beveiligde servers. Na het afronden van je bestelling worden je
gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips, aanbiedingen en
informatie over onze producten en diensten. Wanneer je je wilt abonneren op onze nieuwsbrief krijg
je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je
de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt
op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.
Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere
nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Wij verwerken je nieuwsbrief aanmelding en je e-mailadres met behulp van software programma
Lightspeed. Jouw gegevens worden door Lightspeed
beveiligd opgeslagen. Lightspeed maakt gebruik van cookies om inzichtelijk te
maken of e-mails worden geopend en gelezen en of er op links wordt geklikt.

Met het contactformulier op de website kun je ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij je emailadres, telefoonnummer en NAW-gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten
dat je tevreden bent met onze reactie.


Als je reageert op een actie, vragen we jouw naam, e-mailadres en zo nodig jouw adresgegevens.
Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren en/of de prijswinnaar(s) bekend te maken, en
de respons op onze marketingacties te meten.

In onze webwinkel zijn Social Media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook.
Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder
geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht
zijn.

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij
hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat
zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te
gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden
verwijderd.

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij
ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
Om de beveiliging optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een
verwerkersovereenkomst gesloten.

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let
dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd
contact met ons opnemen via [email protected] Je hebt de volgende rechten:
* uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
* inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
* het laten corrigeren van fouten
* het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
* intrekken van toestemming
* bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de
verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te
dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

TrendJetter maakt gebruik van cookies. Deze cookies kun je aan het begin van je bezoek
bovenaan de website accepteren. TrendJetter maakt gebruik van permanente cookies en sessie
cookies. Specialairmail.nl maakt gebruikt van de volgende cookiesdoeleinden: tracking cookies en
Social Media cookies. Meer informatie over cookies vind je ook in ons cookie statement.
Cookie statement. Wat is een cookie? Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is
een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt
meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin
opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze
website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je
toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie
onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart
en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via
de instellingen van jouw browser.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit
bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag
van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Gebruik van tracking cookies
Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd
zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast
onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor
opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient
alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je
zijn.

Gebruik van Social Media cookies
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen
(“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van
stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code
worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook
respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw
(persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt
zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook,
Google+ en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en
Google+ stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harborprogramma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een in- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in de
instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.